Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (25/05/20)

 

L’Ajuntament de Deltebre aprovarà en una sessió plenària el pròxim dimecres la primera bateria d’ajuts a la ciutadania i al sector econòmic en el marc del Pla de Reactivació Socioeconòmica. Segons ha avançat l’alcalde, Lluís Soler, s’ha doblat la dotació dels ajuts d’urgència social fins als 40.000 euros. A més, l’Ajuntament preveu ajuts de fins a 3.000 euros a les empreses que s’hagen vist afectades per la Covid 19 i la suspensió de la taxa d’obertura d’establiments comercials per al 2020.

Junts per Catalunya presentarà mocions als ajuntaments i consells comarcals en suport als col·lectius de caçadors davant el nou règim de sancions que contempla la nova llei de mesures fiscals i financeres, aprovada per la Generalitat, ja que incrementa de manera exponencial el règim de sancions que s’imposen a la pràctica de la caça i les infraccions tipificades com a molt greus poden arribar a multes de fins a 120.000 euros.

El CD la Cava i la UE Jesús i Maria donaran continuïtat als projectes esportius d’esta temporada suspesa per la covid 19 i Carlos Gilabert continuarà a la banqueta blanc-i-blava, mentre que David Garcia continuarà com a entrenador al Jesús i Maria.