4 de juliol de 2020
04:18

El torneig ‘Petits Herois’ recapta prop de 4.000 euros i duplica la xifra respecte 2019

2020-05-26T13:43:22+02:0026 de maig de 2020|Esports|

El passat 22 de febrer Deltebre va acollir la segona edició del torneig futbolístic ‘Petits Herois’, en categoria Benjamí 7. El torneig, organitzat pel director esportiu dels Avatars Academy, Aleix Franch, tenia com a objectiu recaptar fons per ajudar en la lluita contra el càncer infantil que es destinarien a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Hi van participar 16 equips i entre ells: el Valencia CF, Villarreal CF, Levante UD, CD Castellón, Cornellà i el Gimnàstic de Manresa.

La crisi del coronavirus havia paralitzat les gestions, però l’organització ha anunciat que ja han pogut entregar la quantia que van recollir durant el torneig: 3965 euros. Una xifra que duplica la quantitat de la primera edició en que es van recollir 1.342 euros.

Des dels Avatars Academy agraeixen “A tots els nostres col·laboradors, empreses i totes les persones que ho han fet possible. Per a nosaltres es una gran xifra que ens motiva a seguir preparant la tercera edició amb moltes ganes per seguir ajudant a tots aquests xiquets/es que son autèntics herois. A l’espera de saber com quedarà tot després de la pandèmia, tant aviat com es pugui, ens posarem a treballar en la tercera edició d’aquest gran i especial torneig de futbol”.