Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (26/05/20)

 

Avui es complix un any de les eleccions municipals del 26 de maig del 2019
En el cas de Deltebre les eleccions del 25 de maig van suposar una majoria absoluta històrica al municipi. Enlairem Deltebre, la formació amb la que l’alcalde Lluís soler es va presentar a la reelecció, va aconseguir millorar els resultats del 2015 aconseguint 3.665 vots i 11 dels 17 regidors del Ple.
Per part de l’oposició, ERC-Més Deltebre amb 1.955 vots i 5 regidors s’ha situat com la primera força a l’oposició i el seu portaveu, Joan Alginet, ha insistit que en este primer any han de mostrat que volen ser una força política útil i que treballa en positiu per Deltebre.
Les eleccions del 2019 van situar els socialistes de Deltebre com a tercera força i un únic regidor al Ple. Aleix Ferré ha insistit que este primer any ha estat d’aprenentatge sobre el funcionament de la política municipal i ha insistit també que el Glòria i la crisi de la covid 19 han alterat al política municipal en este primer any de mandat.

L’Ajuntament de Deltebre passarà una enquesta als usuaris del Centre Esportiu del Delta per a decidir si programar l’obertura per al pròxim 15 de juny, coincidint amb la fase 3 del desconfinament, o posposar-la fins al setembre.