4 de juliol de 2020
04:54

Notícies Delta.cat (28/05/20)

2020-07-03T05:30:59+02:0028 de maig de 2020|Notícies Delta.cat|
Ràdio Delta 107.6 FM
Notícies Delta.cat (28/05/20)
Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (28/05/20)

 

L’Ajuntament de Deltebre obrirà una oficina d’acompanyament a empreses i famílies per a tramitar tots els ajuts que l’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania i el teixit econòmic per a fer front a la crisi de la Covid 19.
El govern municipal ho va anunciar ahir en Ple municipal en el qual es van aprovar les bases d’ajuts destinades a ajudar a les famílies més vulnerables i als comerços, autònoms i empreses del municipi.

La majoria de bases d’ajuts a empreses i famílies es van aprovar amb el consens de tots els grups municipals. Pel que fa a les bases per a la concessió d’incentius a la dinamització econòmica permeten ajuts directes de fins a 1.000 euros a les empreses, atenent a diferents supòsits, i d’acord amb el balanç econòmic de les empreses entre gener i maig. El grup Municipal d’ERC –Més Deltebre creu que tal i com estan redactades les bases farà que moltes empreses no puguen optar a l’import màxim dels ajuts.

Esta pròxima tardor hi haurà una primera actuació de distribució de sorres al delta de l’Ebre, mitjançant un sistema de dragues, per a lluitar contra la regressió. Este és un dels compromisos en ferm que va sortir de la reunió ahir dimecres, 27 de maig, de la comissió mixta entre la Taula de Consens i els representants de l’Estat i la Generalitat. En la reunió totes les parts representades van constatar la “situació d’extrema vulnerabilitat” en la que es troba el delta de l’Ebre i “la necessitat d’actuacions d’urgents de cara a la tardor”.