4 de juliol de 2020
04:50

Entrevista a la Dra. Maria José Rallo, directora de l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa (01-06-2020)

2020-07-03T16:30:50+02:001 de juny de 2020|Al Dia. Terres de l'Ebre|
Ràdio Delta 107.6 FM
Entrevista a la Dra. Maria José Rallo, directora de l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa (01-06-2020)
Ràdio Delta 107.6 FMEntrevista a la Dra. Maria José Rallo, directora de l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa (01-06-2020)

 

Amb l’entrada a la fase 2 del Pla de desconfinament el passat dilluns, el territori anirà recuperant l’activitat hospitalària progressivament. El Pla de contingència per a fer front a la pandèmia va situar l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa com el centre de referència per als casos greus de coronavirus: es van habilitar més places d’UCI, fent servir alguns quiròfans, i molts dels serveis assistencials que oferix l’hospital es van derivar de manera provisional a altres hospitals, és el cas de l’activitat maternoinfantil que es va traslladar a la Clínica Terres de l’Ebre el servei de traumatologia que es va derivar a l’hospital comarcal de Móra d’Ebre. Poc a poc, i amb el pas a la fase 2, es preveu que tot vaja tornant a la normalitat.
Per analitzar este retorn a la nova normalitat, avui Leonor Bertomeu ha entrevistat a la Doctora Maria José Rallo, directora de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.