Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (04/06/20)

 

Territori i Sostenibilitat ha reiniciat esta setmana les obres de la nova rotonda a la cruïlla entre el carrer Pintor Sorolla, la carretera TV-3454 i el pont sobre el canal que connecta amb la T-340. Les obres van aturar-se en motiu de l’alerta sanitària de la Covid 19 i s’han reemprès este mes de juny.

El grup Municipal d’Esquerra Republicana ha celebrat que l’empresa Endesa estiga invertint en el soterrament de línies de mitja tensió al municipi. Els republicans recorden que sempre han defensat que estes obres han d’anar a càrrec de la companyia i amb cost zero per als veïns afectats.

El Parc Natural del Delta de l’Ebre ha delimitat un tram de 30 quilòmetres de costa, de les principals àrees de nidificació d’ocells marins i litorals que arriben a la primavera al delta per a nidificar. La mesura s’ha hagut de posposar enguany per les limitacions derivades de la crisi del coronavirus.

Esta setmana s’han fet públiques les xifres de l’atur registrat al mes de maig. En el cas de Deltebre al mes de maig hi havia 823 persones sense faena. La taxa d’atur registrat s’ha situat al 16,21%, una de les més altes de les Terres de l’Ebre.

La Policia Local de Deltebre ha detingut un ciutadà estranger per un presumpte delicte contra la salut pública i acusat de tràfic de drogues al municipi.