Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (23/06/20)

 

L’Ajuntament de Deltebre ha reactivat esta setmana el funcionament de la zona blava del centre comercial de la Cava i ho ha fet amb novetats, ampliant l’horari d’aparcament gratuït i també facilitant el pagament a través del mòbil.

El grup municipal d’Esquerra Republicana – Més Deltebre ha presentat al registre de l’ajuntament una petició dirigida al govern de Lluís Soler perquè retorni de manera immediata els diners que els veïns de la zona dels “Hortets” van pagar en contribucions especials per al soterrament del tram de línia de mitja tensió entre el carrer Joan XXIII i el Miguel de Unamuno.

Les instal·lacions esportives municipals de Jesús i Maria duen des d’ahir a la tarde el nom de Claudio Flores, treballador municipal que va encarregar-se durant molts anys del manteniment de les instal·lacions. Ahir a la tarda en un acte íntim reservat a la família i als regidors i regidores de l’Ajuntament de Deltebre es va fer la descoberta del nom i de les plaques.

Des d’ahir dilluns es realitza a les instal·lacions municipals de l’Aube, l’11è Campus Internacional Avatars Academy, que compta amb doble sessió d’entrenament pel mati i per la tarda, amb entrenadors professionals de clubs com el Vilareal CF., el Llevant, el Rayo Vallecano o el Castelló, entre d’altres.