Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (26/06/20)

 

Deltebre celebrarà el Dia de l’orgull LGTBI en un acte demà al matí al davant de l’Ajuntament. Seguint la campanya ‘Fem un pas cap a la diversitat’ es pintarà amb la bandera irisada el pas de vianants del davant de l’edifici consistorial per a donar visibilitat al col·lectiu LGTBI, un acte que anirà a càrrec del Consell de Dones de Deltebre, que treballa en polítiques d’igualtat i gènere, i també de la quinta del 2002. La lectura del manifest de dia de l’orgull anirà a càrrec de Joan Salvadó Bonet pagès, dissenyador i professor de Deltebre.

La Diputació de Tarragona ha presentat un pla quadriennal per ordenar les inversions a les carreteres de la xarxa viària i que preveu una inversió de 18,65 milions d’euros fins 2023. Seran, en concret, setze projectes: deu al Camp de Tarragona i sis a les Terres de l’Ebre, que es repartiran el 60% i el 40%, respectivament, de la inversió final. Entre le sobres previstes hi ha la construcció d’un bypass a la TV-3401 entre l’Ampolla i Deltebre. Concretament un bypass de 3,5 quilòmetres pel camí de la descàrrega. UN projecte amb una inversió inicial de 200.000 euros.

Dues persones van resultat ferides aquest dijous a la tarda en un accident de trànsit registrat a la carretera TV-3409 que uneix Deltebre amb Camarles. Segons ha informat el Servei Català de Transit, el sinistre es va produir als voltants d’un quart de quatre de la tarda a causa d’una topada entre dos vehicles. Les dues persones ferides van ser evacuades en ambulància a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta.