Sota el lema “Endolcim l’estiu”, l’Ajuntament de Deltebre ha fet públic el catàleg d’activitats d’aquest mes de juliol de 2020 per a “tots els gustos i sabors”. A hores d’ara, per aquest mes, ja hi ha 38 activitats confirmades que aniran augmentant atenent als criteris sanitaris i a l’evolució de la pandèmia de la COVID-19.

El tinent d’alcaldia de #DeltebreActiu, Robert Bertomeu, ha explicat que “des de l’Ajuntament de Deltebre volem oferir un catàleg d’activitats per a tots els públics i edats, sempre tenint en compte les restriccions actuals i establint un aforament limitat per a cadascuna de les accions que es duen a terme”. En total, Bertomeu ha detallat que “durant aquesta temporada de calor presentarem més de 100 activitats per tal de fer més amable aquest estiu tan diferent”.

Entre els actes destacats, que es realitzaran en diferents indrets del casc urbà i del nucli de Riumar, cal subratllat les activitats del Centre Esportiu a l’aire lliure amb classes dirigides com ioga, ciclo indoor, zumba, HIT, etc. Com també les activitats de caire més lúdic com cinema a la fresca, rutes amb caiac pel riu Ebre, caminades nocturnes, nit de màgia i del circ, mercat a Riumar… totes les activitats confirmades es poden consultar a la web de l’Ajuntament de Deltebre.