4 de juliol de 2020
04:10

Notícies Delta.cat (30/06/20)

2020-07-03T05:30:40+02:0030 de juny de 2020|Notícies Delta.cat|
Ràdio Delta 107.6 FM
Notícies Delta.cat (30/06/20)
Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (30/06/20)

 

L’Ajuntament de Deltebre prepara un ampli catàleg d’activitats per a este estiu com a alternativa als actes que s’han hagut de suspendre a causa de l’alerta sanitària per la covid 19. Està previst que s’organitzen més d’un centenar d’activitats, la majoria a l’aire lliure i amb aforament limitat, per complir amb les mesures sanitàries i de seguretat exigides per la situació de pandèmia.

De moment, per a este mes de juliol sota el lema ‘Endolcim l’estiu’ ja hi ha prop d’una quarantena d’activitats preparades, culturals, esportives, musicals i gastronòmiques, entre d’altres

El Copate preveu una campanya complicada en el control del mosquit al delta de l’Ebre. A finals de juny el Copate ja ha tractat 2.600 hectàrees d’espais naturals al delta de l’Ebre, tot un rècord ja que encara ens trobem a la meitat de la temporada. Raül Escosa, director tècnic de Salubritat del Copate, va avançar ahir a l’espai de l’entrevista de l’Al Dia Terres de l’Ebre, que ja s’ha demanat permís a la Comissió de Salubritat per a poder comprar més producte i poder ampliar la previsió d’hectàrees tractades.