5 d'agost de 2020
16:01

Notícies Delta.cat (06/07/20)

2020-08-05T05:30:46+02:006 de juliol de 2020|Notícies Delta.cat|
Ràdio Delta 107.6 FM
Notícies Delta.cat (06/07/20)
Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (06/07/20)

 

L’Ajuntament de Deltebre ha presentat el nou escamot de la Policia Local que reforçarà la vigilància durant l’estiu al nucli de Riumar. El nou escamot està format per 5 agents i a les tasques habituals de vigilància s’hi afeigeixen enguany els controls necessaris per a evitar la propagació de la pandèmia de la COVID-19 i per tal que la ciutadania prengui consciència de la necessitat de seguir aplicant les mesures sanitàries pertinents.

El passat divendres es va hissar la bandera blava a Riumar en el marc de la visita a les obres d’emergència del temporal Glòria que han permès recuperar l’estat de la platja de Riumar, amb una distribució de sorres dins de la mateixa platja, unes obres finançades pel Ministeri per a la Transició Ecològica

L’Ajuntament de Deltebre ha posat en marxa la campanya de promoció turística “Desperta i Vine”, composada per cinc vídeos diferents amb l’objectiu principal d’atreure el turisme de proximitat i seguir consolidant Deltebre com a destí turístic de referència.

Les Terres de l’Ebre continuen sumant nous casos positius de coronavirus. Este cap de setmana s’ha confirmat dos casos a Xerta i el d’un treballador de Padesa que ha estat aïllat.