Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (07/07/20)

 

Avui dimarts 7 de juliol han començat les Proves d’Accés a la Universitat – PAU 2020- per als estudiants de batxillerat i cicles formatius que aspiren a accedir als estudis universitaris. Les proves s’han ajornat al juliol a causa de l’alerta sanitària del coronavirus i en el cas de l’Institut de Deltebre són 23 els alumnes que s’han preparat per a la selectivitat este curs.

A les Terres de l’Ebre passaran les proves de la selectivitat 676 alumnes, 108 més que el 2019. Com a novetat, l’Institut Julio Antonio de Móra d’Ebre també acollirà les proves de selectivitat, sumant-se als tribunals habituals al campus Terres de l’Ebre de la URV, dels instituts Dertosa i Cristòfol Despuig, a Tortosa; i l’Institut Berenguer IV d’Amposta.

Esta setmana han començat les activitats a l’aire lliure que organitza el centre Esportiu del Delta. Cada tarde a les 19.30 hores es faran activitats en diferents espais oberts del municipi. Ahir hi va haver classe de zumba al Parc Fluvial, avui hi haurà una sessió de ioga a la plaça Europa, dimecres GAC a la plaça Europa, dijous CORE a la plaça de les dones i divendres a les 21.30 hores, ioga al Parc Fluvial.