5 d'agost de 2020
15:52

Notícies Delta.cat (09/07/20)

2020-08-05T05:30:46+02:009 de juliol de 2020|Notícies Delta.cat|
Ràdio Delta 107.6 FM
Notícies Delta.cat (09/07/20)
Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (09/07/20)

 

Des del 10 de juliol i fins al 7 d’agost Deltebre celebra les jornades gastronòmiques del musclo amb 17 bars i restaurants i 7 peixateries participants.

El departament d’Agricultura ha traslladat a la Federació Catalana de Caça el nou marc jurídic que regularà la tipificació de les sancions en matèria de caça.
Els caçadors consideraven desmesurades les sancions que recollia el decret 5/2020, així com les tipificacions de la mateixa. Davant la protesta del col·lectiu de caçadors el departament d’Agricultura ha realitzat un instrucció interna que aplicaran els cossos responsables de la inspecció i control de les activitats cinegètiques, amb l’objectiu d’homogeneïtzar criteris i que la interpretació siga sempre la mateixa.

Este dissabte es celebren eleccions a la Federació Territorial de caça a les Terres de l’Ebre. Els presidents de les societats de caçadors hauran d’escollir el nou president de la Federació. Els dos candidats són José Pedro Tomàs, president de la Societat de Caçadors Sant Miquel de la Cava, que ja forma part de l’actual directiva de l’entitat i també ha presentat la seua candidatura a la Federació Territorial el president de la Societat de caçadors de Poblenou, Josep Sancho.