Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (15/07/20)

 

L’Ajuntament de Deltebre i de la Federació de Comerç i Turisme, Fecotur, han fet un front comú per coordinar les reclamacions per un tall de subministrament elèctric que va afectar el centre comercial de la població el passat divendres 10 de juliol. L’avaria elèctrica va allargar-se en algunes zones més de 8 hores, des de primera hora de la tarda i fins ben entrada la nit, afectant sobretot als comerços i establiments del centre de la Cava que van patir un important perjudici econòmic.

La Federació de comerç s’encarregarà de vehicular les reclamacions dels comerços i les empreses afectades i s’ha fet una crida a la ciutadania afectada per tal que també presenten una reclamació pel tall de llum. En el cas dels particulars, la reclamació s’haurà de presentar al punt d’informació de la companyia Endesa abans de 15 dies.

La quinta de l’any 2002 ha decidit posposar la Gala de Quintos i quintes fins a l’any vinent. Esta decisió ha sorgit d’un procés de participació amb el qual han pogut votar tots els jóvens de la quinta, i en la qual des de l’Ajuntament se’ls ha donat dos opcions. O bé realitzar una Gala el proper 7 d’agost al Parc Fluvial de Delta, en un format més reduït i amb totes les mesures de seguretat que requereix la situació actual per la pandèmia; o també se’ls ha donat l’opció de realitzar la festa l’any vinent en el marc de DeltaFira i Mescla. La casella d’ajornar l’acte al 2021 ha estat finalment la més votada, amb 43 vots, mentre que la possibilitat de realitzar l’acte este mes d’agost ha comptat amb només 4 vots.

El departament de salut ha informat de 7 nous casos positius de Covid 19 a les Terres de l’Ebre en el balanç de dimarts 14 de juliol. Amb estos nous casos ja són 44 els positius que s’han donat al territori en només 10 dies. A més de l’Ajuntament de Tortosa s’ha informat de dos positius a l’Hospital de la Santa Creu de Jesús. Es tractaria d’un metge i d’un pacient.