Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (21/07/20)

 

L’Ajuntament de Deltebre ha decidit suspendre les activitats previstes per als propers 10 dies, organitzades pel consistori, amb l’objectiu d’evitar la propagació de la pandèmia. Així, les activitats cancel·lades són les següents: les activitats del Centre Esportiu del Delta a l’aire lliure; la caminada nocturna del 22 de juliol ; les activitats previstes per al Sant Jordi del juliol este dijous dia 23; les activitats de l’Obrador previstes per al 24 de juliol; i la ruta amb caiac del dia 26 de juliol.

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre va comunicar dos casos positius de Covid 19 a Deltebre durant el cap de setmana. Un home de 59 anys i una xiqueta de 4 anys, segons va fer públic ahir la pròpia família. Fins al moment, no s’ha comunicat cap nou positiu més.

El Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre, el COPATE, ha iniciat avui dimarts el segon de tres tractaments contra les larves dels mosquits que es generen als arrossars perimetrals dels nuclis urbans i urbanitzats del delta de l’Ebre. Els treballs han començat per l’hemidelta esquerre, a les zones de l’Ampolla-Camarles, l’Aldea, Deltebre i Riumar, i acabaran a l’hemidelta dret, a les zones d’Amposta, Eucaliptus, Poble Nou, Sant Jaume d’Enveja, els Muntells i Sant Carles de la Ràpita. En total, es tractaran 2.100 hectàrees d’arrossars perimetrals i es preveu que els treballs s’allarguen durant tota la setmana, en funció de la climatologia.