5 d'agost de 2020
16:00

Deltebre renova les màquines de neteja viària

2020-07-22T19:12:56+02:0022 de juliol de 2020|Imatge de Poble|

Des d’aquesta mateixa setmana, l’equip d’Imatge de Poble de l’Ajuntament de Deltebre compta amb dos màquines netejadores noves, que substitueixen a les anteriors i que permetran millorar l’eficiència del servei de neteja viària que es realitza tant a Deltebre com al nucli de Riumar.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, en el marc de la presentació de les màquines, ha explicat que “des de l’Ajuntament de Deltebre seguim treballant intensament per adequar la imatge del municipi”. Així, l’alcalde ha afegit que “el servei de neteja viària, que es realitza de manera diària, és una de les accions que vam posar en funcionament en el darrer mandat i que seguirem realitzant per a gaudir d’un municipi en condicions òptimes”.