1 d'octubre de 2020
05:39

L’Ajuntament de Deltebre inicia les obres d’un nou embarcador al Parc del Riu

2020-10-01T05:30:09+02:0010 de setembre de 2020|Imatge de Poble|

L’Ajuntament de Deltebre ha iniciat aquesta setmana les obres d’un pantalà flotant de 20 metres de longitud al Parc del Riu que permetrà donar cabuda a quatre embarcacions. Aquesta obra s’emmarca dins l’objectiu d’obrir el municipi al riu Ebre.

En aquest sentit, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “aquest embarcador complementa l’embarcador David Casanova, que hem posat en funcionament també aquest any 2020, i ens ha de permetre seguir consolidant el projecte que estem duent a terme des de l’Ajuntament de Deltebre per obrir el municipi al nostre riu i dinamitzar la navegació fluvial i les activitats aquàtiques”.

Pel que fa al nom de l’embarcador, Soler ha explicat que serà el Consell Municipal de Dones qui decidirà la denominació del pantalà. El cost de les obres és gairebé de 60.000€ i estan subvencionades en un 80% pel Grup d’Acció Local de la Pesca Mar de l’Ebre.