Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (10/09/20)

 

Deltebre reparteix ajuts per valor de 101.400 euros entre 175 empreses afectades pel covid 19 i pel Glòria. Un total de 175 empreses de Deltebre s’han beneficiat de la primera convocatòria d’ajuts del Pla de Reactivació Socioeconòmica engegat per l’Ajuntament de Deltebre per fer front als perjudicis econòmics derivats de la crisi de la Covid-19 i del danys ocasionats pel temporal Glòria.

Avui comencen a Deltebre les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs. Esta nova edició, que s’allargarà fins al 27 de setembre, comptarà amb la participació de 15 restaurants del municipi que oferiran menús i tapes que ja es poden consultar a la web de l’Ajuntament de Deltebre.

L’Ajuntament de Deltebre reobrirà el Centre Esportiu del Delta el pròxim dilluns 14 de setembre, després de 6 mesos tancat al públic a causa de l’alerta sanitària per la Covid-19.

Dos realitzadors de Deltebre han estat premiats al Terres Travel Festival, el certamen especialitzat en cinema turístic, de paisatge i viatges que fins dissabte 12 de setembre se celebra a Tortosa. Es tracta d’Albert Vidal, premiat com a Millor Audiovisual d’Esdeveniments per la càpsula del XVI Festival Deltebre Dansa i Jaume Cebolla que ha rebut el segon premi al Millor Film sobre Turisme i Ecologia amb l’audiovisual Longboard Terres de l’Ebre.