Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (17/09/20)

 

El Ple de l’Ajuntament de Deltebre va aprovar en la sessió celebrada anit la modificació de les bases d’accés als ajuts de la moneda EuroDelta per tal que hi puguen accedir més famílies amb situació d’inestabilitat laboral i econòmica.
En el cas de complir els barems econòmics, la quantitat dels ajuts anirà en funció de la situació econòmica i el número de persones de la unitat familiar. Així es podrà accedir a un mínim de 120 eurodeltes trimestrals i a un màxim de 300. Actualment hi ha 70 comerços de Deltebre adherits a la xarxa Eurodelta.

El ple va aprovar també ahir per unanimitat el nou reglament d’habitatges desocupats i el Pla d’Igualtat de l’Ajuntament de Deltebre

L’Espai de Creació l’Obrador, un projecte impulsat pel coreògraf tortosí Roberto Olivan a l’antiga Cambra Arrossera de Deltebre, inicia una nova etapa amb l’objectiu de promoure una programació artística regular al municipi i consolidar l’activitat continuada de creadors vinculats a les arts escèniques, especialment la dansa i el circ. Este cap de setmana oferirà ja les primeres activitats obertes al públic.

L’associació ecologista Delta Sostenible de Deltebre ha organitzat, conjuntament amb el grup Verd L’Omeda de Camarles, una neteja popular a la Badia del Fangar, emmarcada en el Let’s Clean Europe

L’Associació Catalana de Municipis (ACM), presidida per l’alcalde de Deltebre Lluís soler reclama a la Generalitat de Catalunya un fons compensatori per les despeses que han hagut d’assumir els ens locals per ajudar a activar protocols i mesures preventives en l’inici del curs escolar 2020-2021.