Ràdio Delta 107.6 FMEl Recapte (25-09-2020)

 

Bon dia, és divendres 25 de setembre. Acabem la primera setmana de tardor, amb un oratge que ja s’assembla al que tocaria en esta estació. Baixada de temperatures, mestral, els primers rovellons i la sega de l’arròs, una acció humana mecanitzada, si voleu, però que imposa cíclicament el paisatge del Delta i l’ancla a les emocions que sentim a cada canvi d’estació. Avui al món, Xina ja ha començat a envasar les primeres dosis de la seva vacuna, Donald Trump diu que no posarà fàcil el seu relleu si perd les eleccions, el senat americà (controlat pels republicans) el contradiu i signa un decret on s’especifica que sí en cas de perdre realitzarien el traspàs sense incidents, la inhabilitació o no, o no, de Torra és al caure, el Rei Felip no ha vingut a Barcelona per l’acte protocolari de la distribució de despatxos als nous jutges i el món, va girant-girant. Mentre en el pla de cultural avui ens ha deixat Hermann Bonnin,figura clau en la refundació de l’Institut del Teatre, el 1971, íntim amic de Joan Brossa i pare de l’actriu Nausica Bonin.
Avui al nostre programa hem estrenat una nova càpsula de la secció El Contrapàs, amb Miquel Àngel Marín. Tot seguit, hem tingut una nova entrega de la secció Escoltem i sentim, amb Dolores Giménez i hem entrevistat Aleix Franch, coordinador del futbol base de la UD Jesús i Maria.
A segona hora, hem estrenat la secció Ràdio Mandrucs, amb les membres de l’associació Mandrucs i, per acabar, Leonor Bertomeu ha entrevistat l’alcalde de l’Ampolla, Francesc Camarasa.