Els ajuntaments de Deltebre i l’Ampolla participen en la 14a edició del conveni Córner de les Terres de l’Ebre. Engunay, l’acord preveu la participació conjunta de 18 institucions públiques i privades, entre elles ajuntaments, consells comarcals, patronats o associacions, a sis fires nacionals, estatals i internacionals. El conveni també inclou altres accions de publicitat. L’actuació contempla una inversió global de 129.450 d’euros. D’aquests, la Diputació n’assumirà 99.750.
La presentació del conveni Córner s’ha fet aquest dimecres a l’Antic Escorxador de Tortosa, actual seu de Turisme i del Museu de la ciutat. En l’acte, la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, ha assegurat que es tracta d’un acord “pioner”, el qual ha esdevingut un “referent” en l’àmbit turístic i un “model a seguir”.
Per la seva banda, la presidenta del Patronat de Turisme de l’ens supramunicipal, Meritxell Roigé, ha assenyalat que l’objectiu del Córner és sumar esforços i estratègies per tal de “traslladar” als potencials turistes la “gran diversitat i riquesa” de la destinació ebrenca.