Les instal·lacions esportives de l’Ampolla ja porten el nom de Jordi Pitarque Ceprià. La placa que així les anomena es va desplegar ahir abans de la final de la X Torneig Jordi Pitarque Ceprià, un moment que es va convertir en el més emotiu de tot el torneig.

Pel que fa a la part esportiva, el FC Barcelona va ser el guanyador del torneig  després de golejar 5-0 al Saragossa a la final. Els blaugranes van aixecar el títol de campions per sisena vegada . Malgrat els aragonesos van competir fins la segona meitat, no van poder fer res per frenar la qualitat individual del Barça que es va acabar imposant per golejada.

A sefiminals el Saragossa havia superat a l’Espanyol als penals després d’empatar a zero gols, mentre que el Barça ja havia mostrat el seu potencial al golejar per 3-0 l’Atlètic de Madrid.

Més enllà dels resultats esportius el torneig és important per mantenir viu el record i la memòria del jove jugador de l’Ampolla Jordi Pitarque i col·laborar amb l’associació i la recerca sobre malalties cardiovasculars i mort sobtada

Descoberta de la placa que dona nom a les instal·lacions esportives

El moment més emotiu del torneig ha estat quan s’ha descobert la placa que des d’este diumenge dona nom a la zona esportiva de l’Ampolla com a Instal·lacions Jordi Pitarque Ceprià. “Vam pensar que seria una bon colofó per a la final del desè  torneig. L’acte es va fer abans de la gran final, en record a Jordi Pitarque, una persona molt estimada, i des de l’Ajuntment creiem que era just que les instal·lacions duguessen el seu nom”, Ha assegurat Francesc Arasa, alcalde de l’Ampolla. L’acte d’ainauguració va anar a càrrec del mateix alcalde i va comptar amb la presència de familiars i amics del futbolista.