Aquesta setmana, l’equip d’Enlairem Deltebre ha iniciat una ronda de reunions amb les diferents entitats que conformen el teixit associatiu del municipi amb l’objectiu  “d’escoltar la seva perspectiva sobre els projectes de present i de futur de Deltebre, així com també les seves preocupacions i suggeriments com a entitat”, ha explicat Carlos Serra, portaveu d’Enlairem. Deltebre compta actualment amb un centenar d’entitats.

A més de Serra i del portaveu del Govern, Andreu Curto, a les reunions hi participaran una representació dels membres que conformen l’equip d’Enlairem Deltebre. Aquestes es realitzaran als locals que Enlairem disposa al nucli de La Cava i al de Jesús i Maria. Serra ha explicat que “la participació ciutadana ens permet transformar Deltebre al costat de la seva gent, per això les reunions amb les diferents entitats ens facilitaran la confecció d’un programa de noves idees per continuar projectant Deltebre ben amunt i sempre al costat dels veïns i veïnes”.

Segons expliquen en un comunicat, les reunions amb entitats formen part de les diferents accions que des d’Enlairem Deltebre s’efectuen per facilitar la participació ciutadana en el dia a dia de la gestió de l’Ajuntament i també per dibuixar el futur. Cal recordar també que a finals de juliol es va iniciar la campanya porta a porta, amb la qual l’alcalde, regidories de Govern d’Enlairem i membres de l’entitat van visitar les cases del municipi per escoltar les inquietuds de la ciutadania, així com repartir una revista de balanç de Govern.