Els municipis de Deltebre, l‘Ampolla i Camarles són tres dels ens locals ebrencs que s’han adherit, alguns un any més, al Conveni Córner amb l’objectiu de sumar esforços i estratègies per traslladar al possible turista la diversitat i riquesa de les Terres de l’Ebre i propiciar que les visites. El conveni permet una participació conjunta i coordinada amb la resta de membres al programa de fires i a les campanyes de publicitat del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

Enguany, l’han signat 28 ens públics locals i associacions empresarials ebrenques, incloent-hi el Patronat de Turisme de la Diputació.

El Conveni, que enguany arriba a la 16a edició a les Terres de l’Ebre, permetrà que tots els participants tinguin presència en 7 fires nacionals, estatals i internacionals, generals de turisme o especialitzades en algun àmbit (com el turisme actiu o l’observació d’ocells) i en una campanya de comunicació conjunta, sota el paraigua de la Diputació de Tarragona.

D’aquesta manera, es facilita que diferents entitats turístiques públiques i privades puguin participar en aquestes accions independentment de la seva dimensió i a preus competitius.

La inversió global i conjunta que recull el Conveni Córner 2024 serà de 125.300 euros. D’aquest import, el Patronat de Turisme de la Diputació assumirà 96.000 euros, xifra que representa el 77% del total de la inversió conjunta.

Les fires en què es participarà són: Delta Birding Festival (Amposta), B-Travel (Barcelona), Sea Otter (Girona), FITUR (Madrid), Fahrrad und WanderReisen (Stuttgart, Alemanya), Fiets & Wandelbeurs (Utrecht, Països Baixos), Global Birdfair (Oakham, Regne Unit).