Del 15 al 17 de març, l’Ampolla ha estat present la 31a edició del Saló de Turisme B-Travel, el saló líder especialitzat en turisme d’experiències de Fira de Barcelona. Un any més el municipi no s’ha perdut aquesta fita que marca el punt de partida de la campanya turística de l’any tant per als turistes com per als professionals del sector. Des de la regidoria de Turisme de l’Ampolla consideren que estar presents en aquest tipus de fires és fonamental per promocionar el turisme de proximitat, un turisme “vital” per al municipi. Meritxell Faiges és la regidora de Turisme de l’Ampolla, l’escoltem:

TALL MERITXELL PROXIMITAT

B-Travel ha comptat amb una àmplia representació de les millors destinacions nacionals i internacionals basades en turisme sostenible i de qualitat. On les ofertes presentades per l’Ampolla han tingut una gran acollida, sobretot les relacionades amb rutes de natura, la gastronomia i l’entorn natural:

TALL BALANÇ POSITIU

Cal recordar, que l’Ampolla ha participat, a través de l’estand del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona a les Terres de l’Ebre, gràcies al Conveni Córner 2024.