La quinta edició del Torneig Petits Herois, organitzat per Avatars Academy, ha batut el seu propi rècord de recaptació i ha aconseguit en esta edició 4.196 euros sent la xifra més alta recollida en les cinc edicions que s’han celebrat. El passat divendres el director dels Avatars Academy, Aleix Franch, va fer l’entrega del xec a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Amb esta aportació, el Petits Herois suma ja amb les diferents edicions celebrades, un total de 18.344 euros en donacions a l’Hospital per tal d’ajudar a tots els infants amb càncer infantil.

Cal recordar que esta cinquena edició del Torneig Petit Herois es va celebrar els dies 9 i 10 de febrer al Camp de l’Aube Josep MAria Torres de Deltebre. Es van disputar  les categories Infantil F7 i Aleví primer any i que va ser un gran èxit d’organització i de participació. Els Avatars i el RCD Espanyol van ser els guanyadors i es van viure 2 dies de molt de futbol, grans partits i sobretot, joc net i valors amb l’esport i la solidaritat.

Des d’Avatars Academy, el seu director Aleix Franch han agraït “la col·laboració de tots els voluntaris, col·laboradors, clubs i totes aquelles persones que van aportar el seu granet de sorra per seguir fent créixer aquest projecte solidari i ajudar a qui més ho necessita”.