Este cap de setmana, dissabte i diumenge, es faran les dos úniques representacions de la temporada de ‘La Passió de la Cava’, la única de la comarca del Baix Ebre i una de les tres que es representen a les Terres de l’Ebre.

L’Associació de la Passió de la Cava ha continuat enguany renovant les representacions amb una canvi en la direcció, que ha recaigut en Josep Solà. A més, estrenaran nou vestuari, s’ha renovat i incorporat la música com a element de fons durant tota la representació i, a més, per guanyar espai a l’escenari s’ha habilitat una passarel·la i es faran escenes entre el públic. Així ho ha explicat Josep Solà és el director de la Passió

Un dels elements que fa singular la Passió de la Cava és el fet que s’utilitza l’ebrenc en les representacions. A més enguany , s’ha pogut recuperar antics decorats de les primeres representacions de La Passió. De fet s’han localitzat una vuitantena de decorats, pintats a mà, i enguany se n’han pogut recuperar uns quants:

En la representació de ¡La Passió de la Cava’ participen una vuitantena de persones entre actors, personal tècnic i col·laboradors. Enguany les representacions seran dissabte 23 a les 21.30 hores i diumenge 24 a les 18.00.