Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (27-03-24)

 

Torna el tritour de Deltebre. El cap de setmana del 6 i del 7 d’abril, el municipi acollirà l’onzena edició de la triatló de Deltebre en la que s’espera de nou arribar al miler de participants, enguany de fins a 17 nacionalitats diferents. La prova donarà el tret d’inici a la Lliga de Triatlons de Catalunya TriTour.

Just a les portes de la Setmana Santa, Ports de la Generalitat, ha donat per finalitzades les obres de remodelació i modernització del passeig marítim de l’Ampolla amb l’objectiu de millorar la connexió entre el port i la trama urbana millorant l’accessibilitat d’usuaris i veïnat a la façana marítima.

L’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre obre este dijous una nova campanya de navegabilitat al riu Ebre, que s’allargarà fins el 31 d’octubre. Tot i que la navegació amb rem es pot gaudir pràcticament tot l’any, coincidint amb el període de Setmana Santa es posen en funcionament els serveis de manteniment de la via navegable del riu Ebre entre Ascó i Amposta.