L’Ajuntament de Deltebre ha posat en marxa este dilluns, 6 de setembre, la segona volta del procés de participació per escollir en què invertir els diners de les Festes Majors d’aquest any 2021 que es van suspendre a causa de la situació de la pandèmia de la Covid-19.

En esta segona volta s’ha posat a votació un total de 10 propostes, recollides en la primera fase del procés participatiu i en la que van participar un total de 511 persones. “De totes les propostes que s’han fet hem agrupat totes aquelles de temàtica similar o que van en la mateixa línia”, ha explicat Andreu Curto, regidor d’Atenció i Participació Ciutadana, Transparència i Joventut.

El procés marca que de les 10 propostes finalistes se n’escolliran tres, que es repartiran “de manera ponderada” els 100.000 euros de la partida de festes d’enguany. A tall d’exemple, a més de la proposta de destinar els diners a reforçar les Festes Majors del 2022, que va rebre el 35% dels vots en la primera volta, hi ha altres propostes destinades al benestar i la protecció d’animal, a la millora de carrers o també propostes destinades al col·lectiu jove.

La votació es pot fer fins al dia 19, telemàticament, o a través del següent enllaç o bé, presencialment, a l’Ajuntament de Deltebre, Consell de Riumar o Centre Esportiu del Delta en horari d’obertura.