20 d'Abril de 2019
02:42

Deltebre participa en la primera plataforma online de comerç local del país

2019-03-08T20:11:55+02:004 de Desembre de 2018|Economia|

Adaptar-se o morir. Deltebre, la Ràpita i la Sénia han inaugurat la primera plataforma online de comerç local del país: el Merkatplace. El cranc blau, l’all i oli, roba, joies, entre altres són alguns dels productes que es podran comprar en aquesta plataforma innovadora. L’empresa de màrqueting i publicitat Pymeralia ha desenvolupat el Merkatplace i la logística que permet comprar des de qualsevol lloc de Catalunya.

Les associacions de comerciants de les tres poblacions han inaugurat els tres Marketplace. De moment, cada plataforma arrenca amb deu establiments i s’espera que s’adhereixen més botigues. Les proves que s’han fet han estat amb marisc de la Confraria de la Ràpita i amb la plataforma de la Sénia al llarg de dos mesos. La majoria de clients eren particulars de Barcelona, Lleida i Girona.

Aquest projecte pretén que els productes ebrencs estiguin al abast de tothom amb només un clic.

X