Ràdio Delta 107.6 FMEl recapte (05/12/2018)

 

Bon dia, a poques hores perquè segurament molts dels que ens esteu escoltant començareu el Pont, quatre dies intensos que molts deltebrencs aprofitaran per anar a gaudir de la neu. Dir-los, però, que el comerç de Deltebre, o al menys el mercat, no tancarà. Podreu comprar productes frescos durant aquests dies.

Qui no rebrà amb els braços oberts aquest pont és el sector de la restauració i de la hoteleria que, en totes les Terres de l’Ebre, només ha registrat un 20% de reserves. Una xifra infima que, tot i això, augmenta gràcies a la plena ocupació que tindrà Deltebre durant aquests propers quatre dies del Pont de la Puríssima.

Canvia el temps també i no sabrem si acompanyarà. Per saber-ho i conèixcer tots els detalls, durant el programa d’avui tindrem a Amado Cebolla perquè ens amplie aquesta informació i ens done detalls de tot. Saber si haurem d’agafar el paraigua o ens haurem de ficar pedres a les butxaques.

En tot cas, avui aprofitarem per parlar del Carnaval del que ja estan obertes les inscripcions. Per això avui comptarem amb Carlos Serra, tinent d’alcalde de Dinamització Social i Participació Ciutadana per aprofundir amb la qüestió.

També parlarem amb Neus Bertomeu per conèixer l’activitat que tindrà lloc aquesta tarda a la Biblioteca i, com no, per saber quines novetats presenta la Biblioteca Delta de l’Ebre de cara aquest pont.

I com que demà farem festa, avui també hem convidat al programa a Julio Franch per fer la seva secció habitual de premsa històrica. Tot això a El Recapte de Ràdio Delta on des d’ara i fins les 12 i mitja us acompanyarem perquè sigui un bon dia!