25 de Juny de 2019
19:34

El recapte (02/01/2019)

2019-03-08T20:11:53+02:002 de Gener de 2019|El Recapte|

Bon dia, dimecres 2 de gener. Comença el 2019 a la ràdio amb la programació que anirà incorporant tots els programes habituals durant aquesta setmana i la que ve. D’entrada, feliç any nou a totes les persones que avui ens escolten! Volem i desitjem que el 2019 sigui un any ple de salut, feina, música i diversió… els nostres millors desitjos per a tots vosaltres i, sobretot, ara quan us demanin la data, no us erreu de ficar el 2018 en contes de l’any nou… és l’error més comú un cop es canvia d’any i no l’interioritzarem fins a mitans de gener!

Aquí a Deltebre vau començar de la millor manera amb campanades per doble, per una banda a Riumar i per l’altra, i amb una pantalla gegant i de la mà d’Albert Pagà a Jesús i Maria. Ens consten milers de persones assistint a aquest aconteixement… deu ni dó la resposta ciutadana! Un cop iniciat l’any, ara comencen molts projectes i moltes activitats d’entitats, empreses i de l’ajuntament i us convidem a fer-nos-ho saber a la Ràdio per donar-ne difusió i per explicar-ho a la gent que ens escolta i que ens veu a través de l’streaming.

Avui a la tarda encara tenim la visita del patge reial a l’Ajuntament de Deltebre… una visita on, qui no ha entregat la carta als reis, ara és el moment! No tardeu a fer-ho, avui a les set de la tarda a l’Ajuntament d’aquí. Perquè aquest cap de setmana, màgic per cert, arriben els reis Mags al poble… i ho faran amb una cercavila fantàstica. D’això en parlarem amb més detall el dia 4 per explicar els detalls de la rua i de les mesures de seguretat que haurem d’adoptar.

En tot cas nosaltres comencem avui El Recapte recollint algunes de les millors entrevistes del 2018.

X