19 de Juny de 2019
11:46

El recapte (09/01/2019)

2019-03-08T12:48:47+02:009 de Gener de 2019|El Recapte|

Bon dia, dimecres 9 de gener. Tenim molt que parlar en un dia on la Cambra de Comerç de Tortosa ha convocat eleccions per elegir nou president. Seran al maig, tres setmanes abans de les eleccions municipals que també marcaran aquest 2019. De fet, any de canvis en govern municipal pot ser que, per primer cop, coincideixin en canvis a nivell estatal si aquest divendres, quan Pedro Sànchez presenti pressupostos, no s’aproven.

Però fiquem els ulls a Deltebre, on continuen avançant a bon ritme les obres del Complex Esportiu que s’han de finalitzar en els propers mesos per poder ser, de nou, obert a la societat del municipi. No és la única notícia que ens deixa la jornada sinó que també ahir vam conèixer xifres i preus de l’angula i la bona temporada que acompanyarà als pescadors i comercialitzadors d’aquest amfibi. I ben aviat aquí, a la ràdio, volem organitzar una tertúlia per parlar d’un sector que es clau per al desenvolupament econòmic del municipi.

Avui al Recapte, com és habitual els dimecres, tindrem amb nosaltres a la directora de la Biblioteca Delta de l’Ebre, Neus Bertomeu, per parlar sobre les activitats dels propers dies que no són poques, i també per parlar sobre les incorporacions de nous llibres al fons.

Però també parlarem, en uns instants, amb Anna Giménez, tinenta d’alcalde de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic per abordar una qüestió com és el concurs de fotografia que en pocs dies tancarà el termini d’inscripcions.

De moment, però, nosaltres hem elegit aquesta cançó per començar el programa.

X