25 de Juny de 2019
20:06

El recapte (10/01/2019)

2019-03-08T20:11:53+02:0011 de Gener de 2019|El Recapte|

Benvinguts i benvingudes gent de Deltebre, un dia més, al Recapte, al magazín matinal de Ràdio Delta. En despertem en un dia en què ja s’han posat en marxa les votacions als Premis Deltebre. El Centre Fluvial del Delta serà l’escenari de la gala de la segona edició d’aquests premis que se celebraran el pròxim 26 de gener. Aquest reconeixement va néixer amb la necessitat de retre homenatge a aquelles persones, entitats i empreses que han ajudat a projectar la imatge de Deltebre. I aquest 2018 un total de 35 persones opten a ser els guanyadors de les 12 modalitats dels Premis Deltebre. De fet, qui vulgui ja pot escollir el guanyador de cada modalitat a través de la web de l’Ajuntament de Deltebre, físicament a l’Espai d’Atenció Ciutadana del consistori o del Consell de Riumar fins al 23 de gener.

Més qüestions. Arriba el circ a Deltebre… i avui, com no pot ser d’una altra manera, dedicarem un espai del programa a parlar-ne i a parlar amb ells per saber quin tipus d’espectalce ens porten. Circ que crec que serà la delícia de nens i grans!

I també, com ja és habitual els dijous, tindrem a Julio Franch per fer repàs de premsa històrica de Deltebre.

X