19 de Juny de 2019
10:44

El recapte (11/01/2019)

2019-03-08T20:11:53+02:0011 de Gener de 2019|El Recapte|

Bon dia a tots i a totes. Un dia més us saludem des de Ràdio Delta i des del programa El Recapte. Divendres, ja encarem el cap de setmana i arriba, com ja vam parlar ahir, el circ a Deltebre per gaudir-ne. Una de les propostes més inetressants són la robotització dels animals que no són de veritat, una aposta i alternativa a no utilitzar animals de veritat al món de l’espectacle.

Tot arriba en un dia on la polèmica està servida després de la convocatòria de les eleccions de la Cambra de Comerç de Tortosa. L’empresària rapitenca i presidenta d’ADEDE, Cinta Pascual, reclama una “renovació” de la junta. L’Asscociació de Dones Empresàries de les Terres de l’Ebre vol una Cambra de Comerç renovada i amb “paritat”, ja que actualment no hi ha cap dona al Comitè Executiu. Pascual ha explicat Pascual a l’Entrevista de Canal Terres de l’Ebre, que ADEDE ja s’ha reunit amb la direcció de la Cambra de Comerç per transmetre aquestes demandes.

Caldrà esperar per veure com evoluciona i reacciona l’actual junta de la Cambra. Mentre, continua la polèmica per l’exhibicionisme del cantant de Pepet i Marieta. Després de la notícia que vam publicar ahir de la denúncia que havia presentat el partit ultradretà VOX de Castelló, contra el cantautor Josep Bordes per suposat “exhibicionisme” en un concert que va fer el grup musical “Pepet i Marieta” a Castelló el passat mes de desembre, una riuada de solidaritat ha sortit al pas del conjunt faldut des de persones anònimes fins a organitzacions socials i polítiques.

El grup musical ulldeconenc s’ha limitat a publicar a les seus xarxes socials un missatge agraïnt l’allau de mostres de solidaritat rebudes i “Natros a lo nostre, lo politiqueo lo deixem per als polítics…”

Nosaltres hem decidit començar avui, doncs, amb Pepet i Marieta

X