Ràdio Delta 107.6 FMNotÍcies delta.cat (14.01.19)

 

La parròquia Sant Miquel de Deltebre continuarà enguany la celebració dels 200 anys amb diferents actes fins al mes de maig quan es farà la clausura de l’aniversari. Entre els actes que hi ha previstos destaca la celebració al mes de març d’un gran concert de Gospel amb fins a 200 veus participants.

La Fundació CRAM per a la Conservació i Recuperació d’Animals Marins ha fet 62 assistències a tortugues marines de l’espècie ‘Caretta Caretta’ al delta de l’Ebre en el darrer any, en el marc d’un projecte de recuperació i reintroducció en el medi natural de tortugues capturades de forma accidental en xarxes d’arrossegament. Això ha estat possible gràcies a la campanya de sensibilització del sector pesquer que s’ha fet a la zona, amb 24 embarcacions implicades dels ports de l’Ampolla, les Cases d’Alcanar i Sant Carles de la Ràpita.

Resultats de la jornada futbolística del cap de setmana. A la tercera catalana, el Jesús i Maria va imposar-se 0 a 2 al camp del Corbera d’Ebre amb gols d’Oriol i es manté quint a la classificaicó amb 30 punts. La Cava va golejar 4 a 0 al Masdenverge amb dos gols de Manel Tomàs, i un de Ferran Roig i un de Sergi Grau. Esta vitòria permet a la Cava situar-se sext amb 28 punts.
Pel que fa a la quarta catalana, la Cava B va perdre 0 a 2 al camp de Xerta i el Deltebre es va emportar una derrota 3 a 1 del camp de l’Arnes.