Ràdio Delta 107.6 FMEl recapte (14/01/2019)

 

Benvinguts tots els oients i espectadors de Ràdio Delta i Delta.cat, és dilluns 14 de gener, arribem pràcticament a la primera quinzena de l’any fent balanç del que va ser el 2018 a nivell medioambiental. I no són bones xifres. Els mostrejos a la costa del delta de l’Ebre confirmen que la gran majoria de residus marins són plàstics. 566 dels 636 objectes recollits a la platja del Serrallo en el marc d’una campanya de caracterització de la brossa estan fets d’aquest material.

És moment, potser, per donar-li la volta i començar-nos a plantejar alternatives per posar fi a aquests problemes i aquestes qüestions. Perquè sinó aquell meme que circula a través de les xarxes socials acabarà fent-se realitat… aquell que parla de l’home que li demana a la dependenta del mercat una bossa de plàstic per al peix a lo que ella li respon que la porta dins.

Qüestions que ens han de fer reflexionar en un dilluns on repassarem com ha anat el futbol i l’esport en general aquest mateix cap de setmana. Per això avui ens acompanyaran, com ja és habitual per aquestes tertulies, Amado Cebolla i Sergi Torta.

I sense por al dilluns, nosaltres avui comencem Sin miedo a Nada.