20 d'Agost de 2019
21:05

L’Ajuntament de Deltebre impulsa una campanya simbòlica de sensibilització amb bosses reciclables per als comerços

2019-03-08T17:25:40+02:0025 de Gener de 2019|Societat|

Aprofitant la campanya comercial de Nadal, l’Ajuntament de Deltebre, conjuntament amb les empreses adjudicatàries del servei de residus i d’Imatge de Poble, han engegat una campanya de foment i sensibilització del reciclatge per tenir cura del medi ambient i del Delta de l’Ebre.

En aquest cas, la campanya va dirigida al comerç local ja que es distribuiran 3.000 bosses reciclables fetes amb paper reciclat. Per a l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, aquesta “és la primera de les campanyes que s’aniran realitzant de manera puntual per fomentar el reciclatge i conscienciar als veïns i veïnes”. Soler també ha explicat que “amb aquesta actuació no només volem contribuir a reduís l’ús del plàstic, encara que sigui de forma simbòlica, sinó també a posar en valor els comerços que dia rere dia treballen incansablement per enlairar Deltebre i dinamitzar l’economia del nostre municipi”.

La campanya neix amb el hastag #DeltebreRecicla, que donarà nom a les properes campanyes, i també amb el lema “De Terra només hi ha una. Cuidem-la. Creem avui  el Deltebre futur!”.