15 d'Octubre de 2019
09:23

El Recapte (07/02/2019)

2019-03-08T20:11:47+02:007 de Febrer de 2019|El Recapte|
Ràdio Delta 107.6 FM
El Recapte (07/02/2019)
Ràdio Delta 107.6 FM El Recapte (07/02/2019)

 

Bon dia! És dijous 7 de febrer i ens despertem amb una notícia a la capítal del Montsià també avui… si ahir parlàvem del gos rescatat del riu Ebre, avui parlem de que la policia local d’Amposta ha identificat aquesta matinada a sis membres d’un escamot espanyolista “Brigadas de Limpieza”, procedents del camp de Tarragona, que intentaven arrancar les pancartes de l’ajuntament reclamant la ‘Llibertat per als presos polítics‘. No és la primera vegada que es viu un episodi així a les Terres de l’Ebre… a Deltebre va passar aquest passat estiu. Unes bandes o grups organitzats que actuen de forma premeditada… però que hi ha al darrera de tot plegat? S’intensificaran aquestes brigades ara que s’apropa la data del judici dels polítics i liders independentistes aquest proper 12 de febrer? El que podem assegurar, sense dubte, és que el Tribunal Suprem serà el centre de totes les mirades del món… un judici que serà retransmés en directe per internet i per desenes de televisions internacionals i que ha de demostrar la imparcialitat ii la qualitat de la justícia espanyola.

Canviem de tema, tot i que serà una qüestió que es manté present i al punt de mira a moltes ments de moltes persones…. Més coses. Avui els parlarem de la campanya #JoTambéAcullo que es fa per hospedar a 200 veus de gospel en motiu dels 200 anys de l’Església Sant Miquel. 200 veus que seran aquí presents a Deltebre.

Com és habitual, també, parlarem amb Julio Franch per fer repàs a la premsa històrica de Deltebre i també anirem en directe fins a Sant Jaume d’Enveja per parlar amb l’Ass. de cavallistes de Sant Jaume. Benvinguts. Comença El Recapte