Ràdio Delta 107.6 FMNotÍcies delta.cat (07.02.19)

 

L’Ajuntament de Deltebre, en coordinació amb el Consell Comarcal del Baix Ebre, ha impulsat un nou curs d’orientació laboral per a facilitar la inserció laboral a les persones del municipi que estan actualment en situació d’atur.

El Consorci d’Aigües de Tarragona ha demanat un ajust de l’actual concessió del minitransvasament a la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE) davant la reducció dels consums i les dotacions, sobretot de la indústria i els ajuntaments. El CAT també ha demanat a la CHE que els municipis de les Terres de l’Ebre deixen de pagar el cànon de l’aigua.

La comissió de la Vaga Feminista de les Terres de l’Ebre ha iniciat una campanya per sumar adhesions a la vaga del pròxim 8 de març coincidint amb el Dia Mundial de la Dona Treballadora.

L’Ajuntament de Deltebre ha iniciat esta setmana la reparació de les tanques dels ponts que ceuen el Canal de l’Esquerra de l’Ebre al seu pas per Deltebre.

La Diputació de Tarragona ha concedit una subvenció de 30.625€ a l’Ajuntament de Deltebre per garantir el funcionament de la Llar d’Infants Municipal Bressol L’Hortet.