Ràdio Delta 107.6 FMEl Recapte (15/02/2019)

 

Bon dia! Acabem la setmana! Avui divendres 15 de febrer tindrem molt contingut en un programa carregat de música. I no pas per la cançó del dia i pels temes que elegim durant el directe… sinó perquè tindrem música en directe. I d’una persona que Deltebrencs i deltebrenques coneixereu… Avui serà amb nosaltres Miquel Rullo, cantautor que coneixerem amb profunditat avui escoltant algun dels seus temes.

Això en un programa on tindrem temps de repassar l’actualitat posant els ulls al judici del procés. Ahir va declarar Oriol Junqueras i Joaquim Forn. Declaracions amb molta humanitat que han donat que parlar durant les darreres hores. Avui, també, pendents de com evoluciona aquest quart dia al Tribunal Suprem. De fet hi tenen posat els ulls al damunt tot el món…

I un lloc on també tenim els ulls posats a l’Ebre és al macroabocador de Riba-roja d’Ebre. Tirarà endavant, o finalment no? Ahir es van reunir el conseller de Territori i Sostenibilitat amb els alcaldes de la Ribera d’Ebre i també amb la plataforma Ribera d’Ebre Digna. De tot plegat en van extreure que Generalitat i Consell Comarcal buscaran la forma jurídica de paralitzar el projecte. Va ser matí tens amb manifestació de centenars de persones al davant de la seu del consell on s’estava duent a terme la reunió.

Tindrem temps d’abordar actualitat i meteorologia aquí al Recapte. Comencem.