Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (15/02/19)

 

La regidora de la CUP i novament cap de llista per a les eleccions municipal del maig, Dayana Santiago, ha fet balanç de la legislatura que està a punt d’acabar en una entrevista al Recapte de Ràdio Delta. Respecte a la gestió del govern municipal, Dayana Santiago, reconeix que no els ha agradat l’ús que en fa el govern del PDeCAT de conceptes com la particiapció ciutadana o la transparència.

Més Deltebre presenta esta nit en un acte al Centre Fluvial del Delta les línies estratègiques del seu projecte de futur per al municipi de Deltebre. Sota el títol el Deltebre que farem, el candidat a l’alcaldia, Joan Alginet desgranarà les principals propostes d’acció que han sorgit de l’anàlisi de la situació actual del municipi després d’haver-se reunit amb diferents entitats, sectors econòmics i de l’estudi de la realitat de Deltebre.

PRÈVIA ESPORTIVA. A tercera catalana es disputaran el Sant Jaume – la Cava i el Jesús i Maria Roqquetenc. A quarta es jugaran la Cava B- Benissanet i el Deltebre Amposta B.

CRISI DELS CÍTRICS. El sindicat agrari Unió de Pagesos (UP) impulsarà una plataforma en defensa del sector dels cítrics i demanen als ajuntaments i els consells comarcals, a més d’altres sectors socials, que s’hi adhereixin