6 de juny de 2020
10:21

EbreHub, una empresa pionera en la tecnologia radiocontrolada a les Terres de l’Ebre

2019-03-08T20:11:44+01:0020 de febrer de 2019|Economia|

EbreHub, una nova empresa dedicada a la tecnologia del dron que ha nascut a Deltebre. Formada per quatre enginyers joves és una empresa pionera de la tecnologia radiocontrolada a les Terres de l’Ebre. EbreHub  ofereix trobar solucions a mida adaptant els seus drons per cada cas. No es tanca a cap sector, vol implantar-se dins de l’agricultura, el rescat o el món audiovisual. I, l’empresa té el servei de venda, distribució i reparació de drons.

Una de les altres vèrtebres d’EbreHub és la formació professional ja que compta amb convenis amb autoescoles homologades per l’Agència Espacial Espanyola. El director general d’EbreHub, Èric Esteban ha avançat  que estan a punt de firmar un contracte amb una empresa puntera de tecnologia de drons de China. I, ha afegit que aquest acord els permetrà ser l’única empresa d’Europa que podrà exportar aquesta tecnologia a nivell nacional i internacional.