Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (05.03.19)

 

El complex esportiu de Deltebre obrirà portes el pròxim diumenge 17 de març en una jornada de portes obertes i l’activitat esportiva s’iniciarà el dilluns dia 18 de març. Així ho va anunicar ahir l’alcalde, Lluís soler, en una visita d’obres a l’equipament esportiu que ha estat batejat com a Centre Esportiu del Delta.

L’Ajuntament de Deltebre ha activAt ja la pàgina web del centre esportiu amb tota la informació sobre tarifes i horaris d’activitats.

El candidat a l’alcaldia pel PSC, Aleix Ferré, ha assegurat en una entrevista a Ràdio Delta, que l’objectiu de la seua candidatura és poder estar al govern municipal la propera legislatura. Així, segons Ferré si no s’aconseguixen els resultat necessaris per liderar un govern municipal intentaran sumar amb altres opcions amb l’objectiu de poder treballar pel municipi des del govern.

El departament d’interior ha presentat als alcaldes del Baix Ebre la implantació del Sistema d’Informació Geogràfica d’Emergències i Seguretat de Catalunya (SIGESCAT) per identificar amb unes targetes codificades els masos i cases aïllades del Baix Ebre.