Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (06.03.19)

 

El Ple de l’Ajuntament de Deltebre va aprovar anit la liquidació definitiva de les contribucions especials del carrer Emperador Carles Vè, que per tercer cop a l’Ajuntament s’han liquidat en negatiu. Les obres inicialment pressupostades en 237.000 euros, dels quals 59.225 han anat a càrrec dels veïns, han tingut un estalvi en l’execució de l’obra del 7,56%.

El Ple va aprovar també modificar l’ordenança fiscal que regula els preus públics del Centre Esportiu del Delta per incloure un nova tarifa que beneficiarà als majors de 60 anys que només vulguen utilitzar la zona d’aigües. En este cas la quota mensual serà de 15 euros. Finalment el ple va aprovar una moció de suport i adhesió a la vaga feminista del 8M, que tindrà lloc este divendres.

En motiu de la commemoració del Dia de la Dona Treballadora, este divendres a la biblioteca delta de l’ebre tindrà lloc la xerrada : “Natros, les dones, parlem diferent?”, a càrrec d’Esther Forgas, catedràtica del Departament de Filologies Romàniques de la URV, una conferència que s’emmarca en el Curs Dones, Salut i Educació. – A continuació hi haurà una conversa sobre el valor de les paraules, amb Marina Lanckmans, Cristina Panisello, Sònia Tomàs i Esther Forgas, moderada per Verònica Guirguis.

El candidat de Més Deltebre-Esquerra Republicana, Joan Alginet, ha denunciat en una entrevista a Ràdio delta l’ús que el govern del PDeCAT fa de les xarxes socials de l’Ajuntament de Deltebre. Segons Alginet els comptes de twitter, Facebook i Instagram haurien de servir per informar la ciutadania i no per fer propaganda de l’acció de govern. A l’hora de parlar de pactes postelectorals, Alginet, ha assegurat en l’entrevista que el seu objectiu és guanyar però que no es tanquen portes a pactar en ningú.