Ràdio Delta 107.6 FMEl Recapte (06/03/2019)

 

Bon dia! Dimecres 6 de març. Un dimecres marcat pels productes de neteja… quedarem nets o relliscarem? Ahir, la declaració al judici del procés de l’ex-delegat del Govern Espanyol a Cataluya, Enric Milló, va convertir-se en trendint tòpic quan va dir això https://www.youtube.com/watch?v=-GtYEMqWF7k

La trampa del Fairy va convertir-se en trending tòpic durant sis hores després de la delcaració. El va desbancar, però, l’Ajax. Va ser després que el Madrid quedés eliminat de les tres competicions més importants. La Copa, la Lliga i la Champions.

Avui continua aquest judici i nosaltres continuem amb els ulls posats a tot aquest procés. Mentre, recordeu ahir que els parlavem que la unió fa la força? Doncs avui hem conegut que Tortosa i Salou s’alien per reclamar més inversions ferroviàries. Els dos municipis asseguren que a dia d’avui, la situació del ferrocarril és insostenible i demandem, bàsicament: Priorització de les inversions en el més necessari i urgent, que a més a més, és el que menys despesa econòmica suposaria.

El Papa Francesc rebrà el pròxim 12 d’abril en una audiència privada al Vaticà a la Reial Arxiconfraria de Nostra Senyora de la Cinta de Tortosa. La recepció arribarà poc temps després de la celebració del quart centenari de l’entitat el qual va fer possible que el papa Francesc atorgués durant el 2017 la condició d’Any Jubilar a la diòcesi de Tortosa.

Avui al programa, però, parlarem de moltes altres coses. A la primera part, entrevistarem a Paula Mayoles, més coneguda com Mayoletes a Instagram. I a la segona part, avui és dimecres… i abordarem novetats i propostes literaries. Benvinguts! Comencem!