Ràdio Delta 107.6 FMEl Recapte (13/03/2019)

 

Bon dia! Dimecres 13 de març. Començem una jornada que calmarà les aigues a Deltebre després que ahir la policia judicilal dels Mossos d’Esquadra entrés a l’Ajuntament per requisar informació sobre els mandats compresos entre el 2007 i el 2015. Van entrar buscant informació sobre projectes on s’haurien comés delictes contra l’administració pública i falsedat documental. Entre els, al menys, sis detinguts que va haver-hi ahir, que a hores d’ara ja estan tots en llibertat, hi havia l’actual secretari i també l’ex-alcalde Gervasi Aspa que va ser expulsat ahir mateix també del partit d’Esquerra Republicana. Una qüestió que donarà que parlar els propers dies però de la que de moment no en podem conèixer més detalls doncs el cas es troba sota secret de sumari.

Més qüestions. Avui tenim resposta a algunes de les preguntes que es poden fer els ciutadans de les Terres de l’Ebre. Perquè la Guàrdia Civil va carregar a la Ràpita, Roquetes i Móra la Nova l’1 d’octubre?

Avui, al programa, però, tindrem temps de parlar de diverses qüestions. Per una banda del Compelx Esportiu que farà jornada de portes obertes este diumenge. En parlarem amb el regidor d’esports, Robert Bertomeu, en un programa on tindrem temps també per parlar de literatura, de totes les novetats literaries. Bevinguts, començem!