Ràdio Delta 107.6 FMNotícies Delta.cat (13/03/19)

 

Diferents expedients d’obres públiques, serveis i subministraments de l’etapa de Gervasi Aspa com a alcalde estarien en el punt de mira de la investigació anticorrupció que els Mossos d’Esquadra van dur a terme ahir a l’Ajuntament de Deltebre i que va acabar amb la detenció policial de sis persones, entre ells l’exalcalde i el secretari municipal, a més d’altres funcionaris i exfuncionaris municipals. Tots van quedar en llibertat en poques hores, després de decLarar davant la policia i a l’espera que siguen citats per la justícia. La investigació està dirigida pel jutjat d’instrucció número 2 de Tortosa i el cas es troba sota secret de sumari.

La Plataforma en Defensa de l’Ebre celebrarà els 18 anys amb una gran festa a Amposta el pròxim 30 de març. La jornada s’iniciarà a dos quarts de sis de la tarda amb activitats destinades al públic infantil i s’allargarà fins la matinada, amb un concert amb la participació de diferents artistes del territori.

La candidatura Més Deltebre-ERC ha proposat que l’any 2027 tots els edificis municipals siguen eficients i puguen susbministrar-se amb energies netes i renovables. Esta és una de les propostes que la candidatura ha fet en el marc del cicle de trobades sectorials que han inciat per tal de donar a conèixer les principals propostes de la candidatura republicana de cara a les eleccions municipals del mes de maig.

Per cert que la candidatura de Més Deltebre ha fet pública la incporpació al seu projecte de Salvador Fpornós, ara mestre jubilat i durant molts anys director de l’Escola l’Assumpció de Jesús i Maria.
Un veí de Roqquetes ha estat citat a declarar com a investigat per participar i formar part d’una mesa del referèndum de l’1-Octubre. La Guàrdia Civil li atribueix un suposat delicte de desobediència, pel qual haurà de comparèixer al jutjat número 3 de Tortosa el pròxim 26 de març.