1 d'octubre de 2020
05:45

Lluis Soler: “Tenim 55 projectes en cartera per executar si continuo a l’alcaldia”

2019-03-26T12:57:18+01:0026 de març de 2019|Entrevistes Política|

Lluis Soler, actual alcalde de Deltebre i candidat a l’alcaldia per Enlairem Deltebre ha passat aquest matí pel Recapte de Ràdio Delta per abodrar diverses qüestions de cara al proper mandat municipal. Entre d’altres coses, ha destacat que l’equip té 55 projectes en cartera que voldria executar si aconssegueix l’alcalia a les properes municipals. Soler també ha fet balanç de legislatura fent referència a obres com el Centre Esportiu del Delta, el Centre Fluvial o l’arranjament de diversos carrers entre d’altres. En referència a les llistes del partit, no ha desvetllat cap nom tot i que assegura que repetiran moltes cares i també se n’afegiran de noves. El candidat per Enlairem Deltebre també ha dit, durant l’entrevista, que “és complicat aconsseguir la majoria absoluta en un municipi com Deltebre però és sa democràticament. La mostra està en veure com hem governat aquest últim mandat“. Soler es presenta com a candidat a l’alcaldia per Enlairem Deltebre amb ganes i il·lusió de fer un Deltebre de futur, ha conclòs l’entrevista.