20 d'Agost de 2019
20:12

Notícies Delta.cat (15/05/19)

2019-06-13T07:40:30+02:0015 de Maig de 2019|Notícies Delta.cat|
Ràdio Delta 107.6 FM
Notícies Delta.cat (15/05/19)
Ràdio Delta 107.6 FM Notícies Delta.cat (15/05/19)

 

La CUP va fer ahir un dels actes centrals de la campanya electoral a Deltebre amb la presència de la Diputada de la CUP-CRIDA, Maria Sirvent. L’acte d’anit es va fer al pavelló Josep Luque i la CUP Deltebre, tal i com ja ha anat dient en la pre-campanya electoral, es sent preparada per arribar a l’alcaldia després de 4 anys d’oposició a l’Ajuntament de Deltebre.

Els alcaldables per Esquerra Republicana dels set municipis del Delta de l’Ebre han signat el manifest ‘Per un Delta republicà’ en defensa del Delta i del riu Ebre. L’acte es va fer ahir dimarts a l’Ermita de l’Aldea i hi van participar els candidats a l’alcaldia de l’Aldea, l’Ampolla, Amposta, Camarles, Deltebre, la Ràpita i Sant Jaume d’Enveja que s’ha compromès a treballar conjuntament per fer efectiu el manifest a partir del 26 de maig. En representació de Deltebre va signar el doucment l’alcaldable de Més Deltebre-ERC Joan Alginet.

Enlairem Deltebre proposa continuar la pròxima legislatura la tasca d’obrir el municipi al riu. Recorden que este mandat el govern de Lluís Soler ja ha dut a teme accions importants com l’adeqüació del centre fluvial del Delta, sota el pont lo Passador , que es veurà completat proximament amb el parc fluvial que inclou una gran zona verda i l’adeqüació de l’antic transbordador. Segons Soler les accions de transformacio a la zona continuaran amb un emabarcador fluvial i desenvolupant una zona hotelera i d’oci al voltant del pont Lo Passador.

Fins al 22 de maig està obert el període de matriculació per al curs 2019-2020 a l’Escola Bressol l’Hortet de Deltebre, adreçat a infants de 0 a 3 anys. El centre està gestionat per l’Onada Bressol.